Ahol test és lélek együtt frissül...

TALPMASSZÁZS * AKUPRESSZÚRÁS MERIDIÁN MASSZÁZSOK * HANGTÁL-TERÁPIA Szolnokon

Ványi Csilla vagyok, végzettségem szerint reflexológus, akupresszőr, ill. a Balla hangterápia elvégzésével a zengőtálas hangterápiában is jártasságot szereztem.
A természetes gyógymódokkal, több, mint 10 éve kötöttem barátságot, amikor a magam részére kerestem egyszerű és leginkább természetes módszereket, mivel a stressz engem sem kímélt. A pozitív tapasztalatok gyorsan továbblendítettek és rávezettek arra az útra, ahol már mások javára is fordíthatom tudásomat, tapasztalataimat. Hiszem, hogy a fejlődés örök, így folyamatosan és tudatosan keresem a továbbfejlődés lehetőségeit, amivel másokat is segíthetek.
Elsőként a reflexológiával ismerkedtem meg Bánszky Judit tanításainak köszönhetően. A talpon az egész test könnyen elérhető és az egyik legjobb módszer stresszoldásra, lazításra.
Később az akupresszúrát céloztam meg, amely által az európaitól eltérő szemléletmódot ismerhettem meg: a Hagyományos Kínai Orvoslás szemléletét. Így még teljesebb képet kaptam az emberi test működéséről, melyért Dr Eőry Ajándoknak tartozok köszönettel.
Majd a keleti gondolkodásmódok útján továbbhaladva rátaláltam a Balla- hangterápiára, ahol Balla Tibor adott betekintést a zengőtálas hangterápia (hangterápia tibeti hangtálakkal) rejtelmeibe és egyúttal megtapasztalhattam annak jótékony hatását.
Jelenleg talpmasszázs, meridián masszázsok és zengőtálas hangterápia által igyekszem segíteni az Önök frissülését, relaxálását, ill. a test és lélek harmóniájának építését.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 8
Heti: 15
Havi: 360
Össz.: 58 088

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Ahol test és lélek együtt frissül... - © 2008 - 2018 - csillagmasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »